Home  |  Welkom  |  Route  |  Reisverslag   Foto's  |  Film  |  Info  |  Contact      

 
 
Welkom by die webbladsye oor ons toer deur Suidelike Afrika 2007!


We vinden het tijd worden voor een (voor ons) geheel nieuw continent; we gaan naar Afrika! Ons oog is gevallen op een 28-daagse avontuurlijke kampeerreis van Shoestring door Zuidelijk Afrika met vertrek op 3 augustus. We beginnen in Kaapstad en eindigen in Johannesburg en we doorkruisen 4 landen; Zuid-Afrika, NamibiŽ, Botswana en Zimbabwe!

Zuidelijk Afrika dus. Onbekend terrein en reuze spannend. En erg afwisselend. Het westers ogende Kaapstad, de uitgestrektheid en de duinen van het droge NamibiŽ, de Okavango Delta in Botswana en de wereldberoemde Victoria Falls in Zimbabwe; we zullen het allemaal zien. En niet te vergeten de mooie Nationale Parken, zoals Etosha, Chobe, Moremi, Matopos en het bekende Kruger Park. Hier gaan we op zoek naar de Big Five; oftewel de neushoorn, leeuw, buffel, luipaard en de olifant!

We slapen tijdens deze reis 1 keer in een guesthouse in Kaapstad, 1 keer in een huisje in Swakopmund en voor de rest wordt het lekker primitief kamperen in kleine koepeltentjes. We reizen met een eigen truck en in de parken maken we natuurlijk zo veel mogelijk Ďgamedrivesí per jeep.

Na het lezen van verschillende reisverslagen hopen wij met onze site ook een leuke bijdrage te kunnen leveren voor de mensen die zelf ook plannen hebben naar Zuidelijk Afrika te gaan, of voor de mensen die gewoon geÔnteresseerd zijn. Veel kijk- en leesplezier!

Groetjes,

Martijn en Lonneke